Панкейкі на молоці

Панкейкі на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Просіваємо сухі інгредієнти – борошно, розпушувач і цукрову пудру.

Відокремлюємо білки від жовтків.


Збиваємо жовтки і молоко, з’єднуємо з сухими інгредієнтами і збиваємо однорідне тісто.


Додаємо дрібку солі в білки, щоб стабілізувати їх. Починаємо збивати на мінімальній швидкості, поступово збільшуючи її. Білки потрібно збити в пишну піну середньої густоти.

Акуратно змішуємо білки і тісто вручну віночком або лопаткою.


Розігріваємо сковороду, наливаємо краплю олії і розтираємо його серветкою. Панкейкі традиційно випікаються на сухій сковороді. Столовою ложкою формуємо панкейкі. Коли тісто покривається отворами, потрібно перевернути панкейк і випікати ще пів хвилини.

Готово! Смак у панкейків досить нейтральний, тому сміливо можна додавати улюблене варення, згущене молоко або різні сиропи.