Паштет з авокадо і качки

Паштет з авокадо і качки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закусочний паштет з качки і авокадо

Інгредієнти

огірок – 1 середній
качиного філе – 200 грам
вершків – 30 мл
мускатного горіха – 1 грам
спеції, сіль, перець – за смаком
авокадо – 1 великий
цільнозернового хліба – 200 грам

Як приготувати Паштет з авокадо і качки

Представляємо вашій увазі багатошарову закуску, яку сміливо можна представляти на звану вечерю.

Покроковий рецепт

1. Качине філе приправте спеціями і відправте випікатися на годину.

2. Підготуйте огірок, очистивши і нарізавши його.

3. Наріжте цільнозерновий хліб шматочками.

4. Авокадо почистіть і наріжте шматочками.

5. Готове качине філе нарубайте слайсами. Викладіть його на сковороду і обсмажте зі спеціями і мускатним горіхом. Додайте вершки і авокадо. Масу викладіть в блендер і збийте добре.

6. Приберіть в холодильник, дайте загуснути.

7. Перекладіть паштет в вазочки, прикрасивши паштет і подавайте до столу в якості намазування на хліб або крекери.