Паштет з курячої печінки

Паштет з курячої печінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку очистіть субпродукт від зайвих прожилок і наріжте шматочками. На сковорідці з розігрітим рослинним маслом, починайте обсмажувати її до рум’яної скоринки.

Очистіть і промийте під проточною водою одну цибулину середнього розміру і моркву. Наріжте їх у довільній формі.

Додайте до печінки спочатку нашатковану цибулю, а потім і моркву. Обсмажуйте ще кілька хвилин. Приправте спеціями за смаком. Я додаю мелений перець, сіль і лавровий лист. Потім налийте 50 мілілітрів води і протушкувати печінка з овочами ще хвилин 10. Зніміть з плити і остудіть.

Закиньте всю масу в блендер, додайте 150 грамів вершкового масла кімнатної температури і збийте до однорідної консистенції.

Поставте паштет в холодильник до повного охолодження. Як правило, він трохи застигне і прийме правильне текстуру. Ніжний і ароматний, домашній паштет з курячої печінки готовий. Приємного апетиту.