Паска традиційно печуть до свята Пасхи. Він є особливим символом поряд з фарбованими яйцями. Зараз паску можна купити в магазині, але все ж кращий варіант – це домашня паска.

Інгредієнти
| Кефір – 250 мл | |
| Сухі дріжджі – 1 ч. л. | |
| Цукровий пісок – 3 ст. л. | |
| Рослинне масло – 3 ст. л. | |
| Борошно пшеничне – 240 гр. | |
| Жовток 1 яйця – 1 шт. | |
| Масло вершкове – 50 гр. | |
| Родзинки – 2 жмені | |
| Сіль – за смаком | |
| Для глазурі | |
| Білок 1 яйця – 1 шт. | |
| Цукровий пісок – 3 ст. л. | |
| Лимонний сік – кілька крапель |
