.

Інгредієнти
| Для дріжджового тіста: | |
| Молоко – 1/2 склянки | |
| Рослинна олія – 25 мл | |
| Яйця курячі – 1 шт. | |
| Вершкове масло – 25 г | |
| Цукор – 100 г | |
| Сіль – щіпка | |
| Борошно – 2-2,5 склянки (залежно від борошна) | |
| Дріжджі – 20 г (свіжих), 5-6 р (сухих) | |
| Цукати – за смаком | |
| Насіння соняшнику – за смаком | |
| Для мастики: | |
| Маршмеллоу (м’який зефір) – 100 г | |
| Цукрова пудра – 200 г | |
| Вода – 1 ст. л. | |
| Вершкове масло – 1 ч. л. | |
| Лимонний сік – 4-5 крапель | |
| Харчовий барвник – за смаком |
Як приготувати Паску з ангелом з марципана
Сторінка: 1 2
