Великодній шафрановий паска з мигдалем і родзинками

Великодній шафрановий паска з мигдалем і родзинками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Великодній шафрановий паска з мигдалем і родзинками з божевільним ароматів приведе вас у захват!

Інгредієнти

Вершки – 100 мл
Дріжджі 25-30 р (свіжих)
Борошно – 3 склянки (приблизно)
Вершкове масло – 1 склянку (200 -230 р)
Цукор – 50 г
Жовток курячий – 5 шт.
Курячий білок – 1 шт.
Сіль – щіпка
Горілка – 30 мл
Шафран – 0,5 дес.л.
Кориця – 0,5 дес.л.
Мигдальні горіхи – за смаком
Ізюм – за смаком
Коньяк – для замочування родзинок (все залежить від кількості родзинок)

Як приготувати Великодній шафрановий паска з мигдалем і родзинками