Рецепт паски з журавлиною і цільними горіхами

Інгредієнти
| Для паски: | |
| Борошно – 600 г | |
| Дріжджі – 1 пакет (12 р) | |
| Ванілін – 1 г (або ванільний цукор – 1 пакет) | |
| Вода – 1 / 4 л (тепла або молоко) | |
| Цукор – 150 г | |
| Сіль – 1/2 чайної ложки | |
| Яйця курячі – 2 шт. | |
| Вершкове масло – 100-150 г (размягченое) | |
| Журавлина – 50 г | |
| Кедрові горішки – 50 г | |
| Для глазурі: | |
| Курячий білок – 1 шт. | |
| Цукрова пудра – 100 г | |
| Лимонний сік – 1 чайна ложка (або щіпка лимонної кислоти) | |
| Кондитерська посипання – за бажанням |
Як приготувати Паску з журавлиною і кедровими горішками
Сторінка: 1 2
