Паста фарфалле з горошком і курячим філе

Паста фарфалле з горошком і курячим філе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В трохи підсоленій киплячій воді відварити протягом семи хвилин пасту, а поки вона готується, можна зайнятися приготуванням спеціального соусу для неї, в добре прогріту, велику сковорідку вилити оливкова ароматне масло і обсмажити в ньому часник, розрізаний на половинки. Як тільки часник віддасть маслу весь свій аромат, його можна прибрати зі сковорідки і викинути, так як він вже більше не знадобиться. Куряче філе нарізати тоненькими смужками і викласти в ароматизоване гаряче масло і до красивого золотистого відтінку обсмажувати його протягом трьох хвилин.

Насипати на сковорідку до курячого смаженій філе молодий горошок, а також подрібнений перчик чилі (але це, в принципі, за бажанням), продовжити обсмажування при регулярному помішуванні ще хвилини дві. Як тільки паста «бантики» буде готова повністю, за допомогою шумівки перекласти її в сковороду до курячого м’яса та інших компонентів, потім продовжити готування ще протягом п’яти хвилин.

Нарізати дуже дрібно свіжу м’яту, відправити її на сковорідку, все перемішати. Потім пасту з іншими компонентами додати сметану. Тушкувати 2 хвилини і зняти з вогню. Викласти фарфалле з горошком і м’ясом на плоске блюдо. Подавати відразу ж до столу. Приємного апетиту!