Паста фарфалле з горошком і курячим філе

Паста фарфалле з горошком і курячим філе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже ефектні страви виходять з такої пасти, яка називається «бантики», а готувати ці макаронні вироби можна з різними продуктами.
Взагалі макарони, за своїм виглядом нагадують бантики, в Італії називається «фарфалле», а виготовляють такі невеликі макаронні вироби тільки з найкращих сортів пшениці.

Фарфалле, що мають форму метеликів або бантиків відносяться до категорії фігурних макаронних виробів, а з них виходять чудові і дуже оригінальні страви, від яких не відмовляться не тільки дорослі, але навіть вибагливі дітлахи.

Паста фарфалле завоювала серед італійців небувалу популярність завдяки тому, що в центрі тісто має велику товщину, а по краях – меншу. Крім цього, такі невеликі фігурні макаронні вироби є гладку текстуру, завдяки якій вони відмінно поєднуються з легкими овочевими соусами.

Покроковий рецепт