
Інгредієнти
| Паста – 250 г пасти Fusilli (Фузіллі) | |
| Базилік – невеликий пучок | |
| Сир пармезан – 100 г | |
| Часник – 1 зубчик | |
| Оливкова олія – 1 столова ложка | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Паста Фузіллі з соусом з базиліка
Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Пасту відварити в підсоленій воді згідно з інструкцією до стану al dante» (трохи не доварив). Відкинути на друшляк і дати стекти воді.
У чашу блендера закинути листя зеленого базиліка, сир, нарізаний кубиками, часник. Додати трохи чорного меленого перцю і сіль.

Подрібнити до крошкообразного стану.

Пасту перекласти в глибоку миску. Туди ж викласти сирно-базиліковий соус. Додати оливкову олію. Ретельно перемішати.

Виходять ось такі ароматні макарони з сиром.
Приємного апетиту!
