Паста Карбонара з шинкою

Паста Карбонара з шинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Паста Карбонара – це страва італійської кухні. В цю пасту, найчастіше входить шинка, яйце і сир. Блюдо дуже ніжне, але при цьому, завдяки копченостям, пікантне. В оригінальному варіанті спагетті готується разом з сыровялеными свинячими щічками (гуанчили). Соус для пасти готується з яєць, сиру, солі і чорного перцю. Шинки в цьому рецепті можна замінити будь-якими копченостями: гуанчили, беконом, бекон або грудинкою.
Соус готується на сковороді вже знятої з вогню, від тепла гарячих спагетті. У класичному варіанті Карбонара готується на основі жовтків, але без вершків, як багато хто любить робити. Тим не менш, варіант з вершками багатьом припав до душі, у такому разі до яйцю варто додати 100 мл вершків.

Покроковий рецепт