Паста Песто з цукіні і грибами

Паста Песто з цукіні і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Спагетті – 2 чашки
Соус “Песто” – 2 ст. л.
Помідори черрі – жменя
Цукіні – 1/2 шт (маленький)
Гриби – 4-6 шт.
Куряче філе – 200 г
Оливкова олія – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Паста Песто з цукіні і грибами

Я великий шанувальник макаронних виробів. Я намагаюся пробувати різні макарони. Раніше я готував макарони як самостійну страву. Тепер я вніс доповнення: смажену курку, а так само залишки в холодильнику: гриби, помідори і цукіні. Кроки приготування дивіться нижче.

Покроковий рецепт

У великій каструлі відварити макарони (спагеті), згідно інструкції на упаковці.
Розігріти на сковорідці на середньому вогні оливкова олія.
Додати туди гриби і смажити протягом 3-4 хвилин.
Додати туди ж курку, цукіні, помідори. Смажити ще пару хвилин.

Як тільки макарони будуть готові, додати соус «песто» і все перемішати.

Взяти курку і грибну суміш і додати в макарони. Все перемішати.

Приємного апетиту!
Порада: Спочатку обсмажте гриби (не додаючи овочі), щоб вся волога вийшла. В іншому випадку, може увібрати вологу курка і цукіні, і смак у них буде жахливим.