
Інгредієнти
| Спагетті – 2 чашки | |
| Соус “Песто” – 2 ст. л. | |
| Помідори черрі – жменя | |
| Цукіні – 1/2 шт (маленький) | |
| Гриби – 4-6 шт. | |
| Куряче філе – 200 г | |
| Оливкова олія – 1 ст. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком |
Я великий шанувальник макаронних виробів. Я намагаюся пробувати різні макарони. Раніше я готував макарони як самостійну страву. Тепер я вніс доповнення: смажену курку, а так само залишки в холодильнику: гриби, помідори і цукіні. Кроки приготування дивіться нижче.
Покроковий рецепт

У великій каструлі відварити макарони (спагеті), згідно інструкції на упаковці.
Розігріти на сковорідці на середньому вогні оливкова олія.
Додати туди гриби і смажити протягом 3-4 хвилин.
Додати туди ж курку, цукіні, помідори. Смажити ще пару хвилин.

Як тільки макарони будуть готові, додати соус «песто» і все перемішати.

Взяти курку і грибну суміш і додати в макарони. Все перемішати.

Приємного апетиту!
Порада: Спочатку обсмажте гриби (не додаючи овочі), щоб вся волога вийшла. В іншому випадку, може увібрати вологу курка і цукіні, і смак у них буде жахливим.
