Паста під вершково-томатним соусом з каррі

Паста під вершково-томатним соусом з каррі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Паста – це ціле мистецтво. Одне залишається незмінним – під яким би соусом ви її не приготували, вона вийде неймовірно смачною!

Покроковий рецепт

Обсмажте на сковороді на вершковому маслі цибулю. Потім додайте часник.

Після цього додайте томатну пасту.

На окремій сковороді починайте смажити індичку. Коли вона буде готова, додайте її в основну сковороду з соусом.

Поставте варитися макарони. Краще використовувати більш щільну пасту, але якщо вона у вас тонка нічого страшного.

Додайте в сковороду з соусом приготовану індичку, потім додайте туди ж вершки і спеції (не переборщіть з паприкою). Зробіть повільний вогонь, щоб вершки не выкипали при готуванні.
Після цього додайте руколу і перемішайте соус, додайте сік лимона. Соус повинен виглядати ось так.

У соус додати відварені макарони, ретельно перемішайте і тушкуйте разом ще хвилини дві. Хочете італійський смак? Тоді додайте твердий сир.
Ваша паста готова! Приємного апетиту!