Паста в томатно-часниковому соусі

Паста в томатно-часниковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Соковиті, з невеликою остринкой, пряні макарони – супер вегетаріанське блюдо!

Інгредієнти

оливкової олії – 1 / 4 склянки
часнику, рубленого – 3 зубчики
томатна паста – 100 г
горілки – 1/4 склянки
кокосового молока – 1 баночка
паста (будь-які макарони) – трохи, розбавленої води у мене ротини
солі – 1 чайна ложка або за смаком
чорного перцю, оливкової олії, пластівців червоного перцю – за бажанням і смаком

Як приготувати Паста в томатно-часниковому соусі

Часник смажте на невеликому вогні. Якщо Ви не хочете, щоб траплялися шматочки часнику (він горький), після смаження витягніть його. Я завжди додаю часник. Він надає рецептом особливий смак і стільки аромату…мм-м.

Макарони можна використовувати будь-якого сорту.

Горілки в рецепті можна додавати скільки хочеш (в межах розумного:) ) .Вона дає пасті особливий смак.

Покроковий рецепт

Нагрійте оливкове масло на повільному вогні. Додайте часник і обсмажте до ароматності.

Додайте томатну пасту і перемішуйте, поки томатна паста не стане темно-червоного кольору.

Додайте горілку – дайте їй шипіти. Додайте кокосове молоко і сіль. Дозвольте суміші кипіти небагато.

Приготуйте пасту відповідно до вказівок на упаковці. Злийте воду і змішайте з соусом (і трохи води для приготування пасти, щоб отримати бажану консистенцію).

Викладіть пасту на тарілку і насолоджуйтеся. Приємного апетиту!