Соковиті, з невеликою остринкой, пряні макарони – супер вегетаріанське блюдо!
Інгредієнти
оливкової олії – 1 / 4 склянки | |
часнику, рубленого – 3 зубчики | |
томатна паста – 100 г | |
горілки – 1/4 склянки | |
кокосового молока – 1 баночка | |
паста (будь-які макарони) – трохи, розбавленої води у мене ротини | |
солі – 1 чайна ложка або за смаком | |
чорного перцю, оливкової олії, пластівців червоного перцю – за бажанням і смаком |
Часник смажте на невеликому вогні. Якщо Ви не хочете, щоб траплялися шматочки часнику (він горький), після смаження витягніть його. Я завжди додаю часник. Він надає рецептом особливий смак і стільки аромату…мм-м.
Макарони можна використовувати будь-якого сорту.
Горілки в рецепті можна додавати скільки хочеш (в межах розумного:) ) .Вона дає пасті особливий смак.
Покроковий рецепт
Нагрійте оливкове масло на повільному вогні. Додайте часник і обсмажте до ароматності.
Додайте томатну пасту і перемішуйте, поки томатна паста не стане темно-червоного кольору.
Додайте горілку – дайте їй шипіти. Додайте кокосове молоко і сіль. Дозвольте суміші кипіти небагато.
Приготуйте пасту відповідно до вказівок на упаковці. Злийте воду і змішайте з соусом (і трохи води для приготування пасти, щоб отримати бажану консистенцію).
Викладіть пасту на тарілку і насолоджуйтеся. Приємного апетиту!