Паста в томатному соусі з овочами

Паста в томатному соусі з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Паста в томатній соусі з овочами – пікантний гарнір з простих і доступний інгредієнтів!

Інгредієнти

Макарони їх твердих сортів пшениці – 200 г
Молода морква – 2 шт.
Цибуля зелена – 2 шт.
Томатний сік – 1/2 чашки
Часник молодий – 2 зубки

Як приготувати Паста в томатному соусі з овочами

Макарони в томатному соусі і молодими овочами – смачний і корисний гарнір на швидку руку. Блюдо просте і швидке в приготуванні, смачне і корисне. Краще всього використовувати макарони з твердих сортів пшениці, а ось форма може бути будь – який-від спагеті до фарфалле. У соус можна додати будь-які спеції по смаку – які вам більше подобаються.

Покроковий рецепт

Подрібнити молоду очищену морквину на великі кружечки.

Часник порубати ножем на дрібні шматочки.

Подрібнити цибулю на кружечки. Краще всього використовувати молодий зелений лук.

Обсмажити овочі на сковороді до м’якості. Залити томатним соком і тушкувати до густоти соусу. Довести соус до смаку за допомогою меленого перцю і солі.

Відварені макарони до напівготовності додати в соус. Гасити макарони в соусі до готовності.

Викласти пасту на тарілку гарячої і подавати до столу.

Таке блюдо відмінно поєднується з м’ясними та рибними стравами, салатами і овочевими закусками. Приємного апетиту!