Ділюся своїм натхненням осені…Спагетті з обсмаженої гарбузом і шматочками індички.Паста виходить смачною і дуже по-осінньому гарною!
Інгредієнти
спагетті найкращої якості – 240 г | |
масла – 4 столові ложки | |
гарбуза – 1 чашка, розрізана на кубики | |
цибулю -шалот – 1 шт. | |
індичка – 1 чашка індички, нарізана шматочками | |
сир пармезан – жменя | |
нарізаної петрушки або шавлії – столова ложка |
Осіннє блюдо, який приготує навіть початківець кулінар.Така страва підходить на щоденний прийом їжі має чудовий смак і аромат осені.
Покроковий рецепт
У підсоленій воді відварити за інструкцією спагетті, як тільки вони будуть доведені до готовності, відкинути їх на друшляк і трохи підсушити.
Влити у велику сковорідку необхідну кількість масла, прогріти його, потім в ньому обсмажити до рум’яності подрібнену цибулю і гарбуз, порізану кубиками. Гарбуз повинна добре зарум’яниться, скоринка буде рум’яна, а всередині вона ніжна і м’яка.
Нарізати дуже дрібно філе індички. Потім в сковороду покладіть індичку, за смаком сіль і перець. Продовжити процес готування при періодичному помішуванні ще 5-7 хвилин.
Додайте пасту в гарбузову з індичкою суміш, перемішайте. Прогріти трохи спагетті з індичкою. Додайте порізану петрушку або шавлія.
Зніміть з вогню. Блюдо викладіть на тарілку, присипте тертим пармезаном і подавайте негайно.