Паста з грибами

Паста з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Макарони – .
Гриби – 300 г
Вершкове масло – 30 г
Коньяк – 3 ст. л.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Сметана – 3-5 ст. л.
Вода – 1 стакан
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Макарони з грибами

Покроковий рецепт

Гриби нарізати скибочками і обсмажити на вершковому маслі.

Додати трохи коньяку і швидко підпалити. При необхідності зробити це ще раз. Я робила це 4 рази. Гриби повинні стати золотистими.

До грибів додати дрібно нарізаний ріпчаста цибулю. Смажити до прозорості.

У склянці з водою розвести 3-5 ст. л. сметани. Додати перець, спеції.

Влити цю суміш в гриби. Тушкувати до випаровування рідини на 50%.

Відварити макарони.

На тарілку викласти макарони. Зверху полити соусом з грибами. Посипати кропом. Приємного вам апетиту!