.

Інгредієнти
| Макарони – . | |
| Гриби – 300 г | |
| Вершкове масло – 30 г | |
| Коньяк – 3 ст. л. | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Сметана – 3-5 ст. л. | |
| Вода – 1 стакан | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Макарони з грибами
Покроковий рецепт

Гриби нарізати скибочками і обсмажити на вершковому маслі.

Додати трохи коньяку і швидко підпалити. При необхідності зробити це ще раз. Я робила це 4 рази. Гриби повинні стати золотистими.

До грибів додати дрібно нарізаний ріпчаста цибулю. Смажити до прозорості.

У склянці з водою розвести 3-5 ст. л. сметани. Додати перець, спеції.

Влити цю суміш в гриби. Тушкувати до випаровування рідини на 50%.

Відварити макарони.

На тарілку викласти макарони. Зверху полити соусом з грибами. Посипати кропом. Приємного вам апетиту!
