В рецепті будуть використовуватися зелені спагетті – локшина твердого сорту, яка згорнута в купки кілець.
Інгредієнти
Локшина зелена – 1 упаковка | |
Гриби – 400 г | |
Сир – 200 г | |
Вершки – 100 мл | |
Приправа – за смаком |
Паста – традиційне італійське блюдо, яке готується виключно з соусом. Для нього використовуються вершки. Для пасти потрібно вибрати особливі макарони – твердих сортів.
Покроковий рецепт
Відразу відправляємо варитися макарони до повної готовності. В цей час готуємо інгредієнти для соусу.
Починаємо гасити гриби. У процесі готування додаємо спеції – кардамон, куркума або хмелі-сунелі. Можна долити трохи вершків, за бажанням.
Коли макарони будуть готові, додаємо їх до грибів, не промиваючи. Солимо все в сковороді, паста не повинна бути прісною. Тремо сир на дрібній тертці і посипаємо блюдо гарячим.