Навіть якщо Ви не любитель пасти, цей варіант, швидше за все, змусить Вас переглянути свої смаки.
Інгредієнти
Помідори – 1 штука | |
Оливкова олія – 1/2 чайної ложки | |
Сіль, спеції, сухі трави – за смаком | |
Креветки – 200 г | |
Макарони – 65 г |
Паста – це завжди смачно, а якщо вона з креветками – то це смачно подвійно. Даний рецепт не займає багато часу, однак доставляє масу позитивних емоцій.
Покроковий рецепт
На фотографії всі інгредієнти крім спецій.
Насамперед необхідно збити помідор і оливкову олію в блендері. Додати туди сіль, перець, трави.
Тепер виливаємо цей соус на розпечену антипригарну суху сковороду. Тушкуємо його хвилин 10 (до тих пір, поки він злегка не загусне). Потім у соус додаємо креветки. Тушкуємо все разом хвилин 5.
Тим часом ставимо варити пасту до стану al dente.
Коли паста зварилася, опрокидываем її на друшляк і відправляємо до соусу. Прогріваємо все разом ще хвилин 5.
Тепер наша паста готова. Приємного апетиту!