Паста з куркою і грибами з соусом песто

Паста з куркою і грибами з соусом песто – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Паста з куркою і грибами з соусом песто – аромати Італії! Відразу представляється тепла Сицилія! Основа соусу песто базилік і оливкове масло. Соус має насичений зелений колір. Буває червоний, з додаванням томатів, але на наших прилавках зустрічається рідше.Такий соус можна використовувати не тільки для приготування пасти. Але і багатьох інших страв. Піци, бутербродів, салатів. Я навіть картоплю з ним запікаю. Додаю в супи. Зелені щи з соусом песто виходять дуже смачними. Соус песто додасть особливий пряний аромат страв. До речі сказати, соус песто, можна запросто приготувати і вдома. Рецептів в інтернеті повно. Можна експериментувати, додаючи в нього наприклад кедрові горішки або томати, червоний перець, оливки. Я взяла сьогодні покупної. Мій сьогоднішній рецепт це ще один варіант швидкого обіду або вечері.

Покроковий рецепт