Паста з курячою печінкою

Паста з курячою печінкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати інгредієнти


1. Печінку нарізати на шматочки, відправити на розігріту сковороду. Обсмажити протягом 8 – 10 хвилин до утворення легкої скоринки.


2. Моркву нарізати великою соломкою або потерти на тертці для корейської салату. Додати до м’яса.



3. Цибулю порізати великими півкільцями, покласти на сковорідку до печінки і морквині. Закрити кришкою і згасити 7 – 10 хвилин.



4. Блюдо посолити за смаком, насипати каррі, викласти сметану. Все перемішати і тушкувати ще 3 хвилини на дуже слабкому вогні. Сметана не повинна «згорнутися».



5. Спагеті відварити в підсоленій воді. Щоб вони не злиплися на етапі варіння можна додати 2 ст. л. рослинного масла. Локшину перекинути на друшляк, злити воду.

6. Сервірувати страву. Паста з печінкою та овочами вдало поєднується з маринованими огірками або помідорами.
Приправа каррі надає пікантності страві. Смак стає солодкуватим і незвичайним.