.

Інгредієнти
| Паста – 250 г (макарони) | |
| Оливкова олія – 2 ст. л. | |
| Часник – 2 зубчики | |
| Болгарський перець – 1 невеликий червоний | |
| Болгарський перець – 1 невеликий жовтий | |
| Помідори черрі – 10 шт. | |
| Ковбаса – 100 г (салямі) | |
| Сир пармезан – 50 г | |
| Сіль – за смаком | |
| Приправа для макаронів | |
| Зелень – 5 г |
Покроковий рецепт

Пасту відварити в киплячій воді, трохи не доварив (до стану «аль денте»). Тобто макарони «на зуб» повинні бути готові, але не розварені і мати пружну середину. Воду злити, макарони не промивати.

Поки вариться паста підготувати всі інгредієнти.
Дрібно нарізати часник. Міні салямі нарізати кружечками. Помідори черрі – навпіл. Жовтий, червоний перець – невеликими смужками.

У сковороді з високими стінками розігріти олію, обсмажити часник до золотистого кольору.

Часник видалити і на цьому ж маслі на слабкому вогні, помішуючи, обсмажити болгарський перець (близько 10 хвилин).

Додати черрі, смажити ще 5 хвилин.

Закинути салямі, смажити 2-3 хвилини.

Додати пасту, перемішати, посолити, присипати приправою для макаронів. Знову перемішати, смажити все не більше 5-ти хвилин.

Подавати на стіл в порційній тарілці, прикрасивши зеленню і присипавши тертим сиром пармезан.
Приємного апетиту!
