Спагетті з ароматними травами, часником і помідорами по-італійськи
Покроковий рецепт
Згідно з інструкцією відварити спагетті в підсоленій киплячій воді. Потім підготувати велику сковороду і прогріти в ній якесь масло.
Нарізати невеликими кубиками помідори, перекласти їх у сковорідку, додати подрібнені сухе листя чебрецю і рубаний часник, обсмажувати ці компоненти в гарячому маслі на вогні середньої сили.
Готувати овочі при частому помішуванні протягом десяти хвилин. Потім в сковороду додати спагетті і гарненько перемішати. Тут же вимкнути вогонь.
Підготувати блюдо і перекласти на нього спагетті. Зверху посипати рубаним базиліком.
Подавати пасту з пряними травами і обсмаженими помідорами в гарячому вигляді до столу з тертим пармезаном. Приємного апетиту!