Паста з рагу зі свинини і консервованої кукурудзи

Паста з рагу зі свинини і консервованої кукурудзи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Головне в пасті – це соус. Поєднання солоного, солодкого та гострого розбудять всі смакові рецептори навіть самого вибагливого гурмана.

Інгредієнти

свинина 0.5 кг
морква – 1 шт
цибуля ріпчаста – 1 шт
помідори – 2 шт
кетчуп – 50 мл
кукурудза солодка консервована – 1 б.
спеції – за смаком
сир твердий – 20 гр

Як приготувати Паста з рагу зі свинини і консервованої кукурудзи

Пряна, ситна і оригінальна паста для любителів незвичайних страв. Особливістю цієї страви є поєднання свинини, томатного соусу і консервованої цукрової кукурудзи.

Покроковий рецепт


Свинину миємо під проточною водою, видаляємо плівки, ріжемо на невеликі, довгі брусочки


Обсмажуємо м’ясо на сковороді в невеликій кількості соняшникової олії.



В цей час готуємо овочі. Одну невелику моркву чистимо й ріжемо соломкою, ріпчаста цибулю подрібнюємо довільно (у мене півкільця), помідори нарізаємо кубиками.




Змішуємо свинину з овочами. Першу додаємо моркву, тому що вона сама тверда. Через 5 хв в сковороду йдуть цибулю і томати. М’ясо з овочами обсмажуються ще 5 хв. Після чого суміш вливається 200 мл курячого бульйону ( я готую заздалегідь і заморожую в брикетах, а потім використовую у міру потреби) і кетчуп (я використовую соус з часником і пряними травами). Накриваємо блюдо кришкою і залишаємо нудитися на 10-15 хв.


У суміш м’яса і овочів додаємо кукурудзу. Даємо страви прогрітися. Вимикаємо і даємо настоятися.

І в самому кінці відварюємо до напівготовності пасту і додаємо в рагу, премешиваем. Готове блюдо викладаємо гіркою, посипаємо дрібними кубиками твердого сиру.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!