Паста з сьомгою у вершковому соусі

Паста з сьомгою у вершковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Сьомгу порізати невеликими кубиками, посолити, поперчити, скропити соком лимона. Відкласти в сторону.

Вершки налити в сковороду нагріти, додати натертий на крупній тертці сир (у мене моцарела). Нагрівати (але не кип’ятити) соус до тих пір, поки сир не розплавиться. Потім вимкнути вогонь, відставити убік.

В окремій сковороді обсмажити до прозорості дрібно порізану цибулю.

Додати червону рибу, смажити, помішуючи, до готовності сьомги. У даному випадку слід пам’ятати, що сьомга готуватися швидко та її головне не пересушити! Нехай навіть вона в серединці шматочки злегка рожева, в процесі подальшого приготування риба дійде.

Макарони відварити згідно до інструкції на упаковці до стану “аль денте”. Відкинути на друшляк і дати стекти воді.

Перекласти спагетті в сковороду з червоною рибою і цибулею. Залити вершковим соусом. Заправити свіжомеленим перцем і сіллю. Перемішати.

Додати січену зелень, знову перемішати. Приємного апетиту!