Печеня по-домашньому, зі свининою та грибами

Печеня по-домашньому, зі свининою та грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У горщиках м’ясо, гриби і овочі просочуються соками один одного, в результаті чого поліпшуються смакові якості. Вітаміни у стравах, приготованих таким чином, зберігаються краще, тим самим підвищуючи поживну цінність продукту. Ось тому і зараз, як і багато років тому, господині із задоволенням готують печеня по домашньому в горщиках, а не на сковороді. В порційних горщиках дуже зручно готувати і красиво подати страву на стіл.

Рецепт печеня в горщиках представлений нижче. Готувати таке спекотне легко і просто. Нарізаєте необхідні продукти і складируете в горщик. Так як у мене свинина пісна, я в страву ще додаю, для більшого смаку і соковитості, сметану і тертий сир. Ну а далі все просто… ставте горщик в духовку, поставте будильник і забудьте про готування. Духовка сама сповістить вас про готовність страви. Кількість інгредієнтів розрахована на один горщик. Якщо ви готуєте спекотне горщиках з грибами і свининою на велику сім’ю, збільште кількість продуктів.

Покроковий рецепт