Печеня з бараниною і овочами по-домашньому

Печеня з бараниною і овочами по-домашньому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропоную вам печеня з бараниною і овочами по-домашньому. Баранина – м’ясо досить жирне, тому не переборщіть з маслом при смаженні. Картоплю, обсмажену таким чином, не розварюється під час варіння і залишиться цілим. Але при цьому не втратить своєї м’якості і розсипчастості. Іноді, по настрою і наявності :-), я додаю дрібно порізані помідори. Але в цей раз у мене їх не виявилося, тому задовольняємося тим, що є. За бажанням можете додати. Досить 1 – великого або 2-х маленьких штук. З спецій я використовую трохи аджики (1 чайну ложку) і хмелі-сунелі (теж 1 чайну ложку). Ви можете додати свою улюблену приправу. Після тривалої варіння м’ясо баранячих реберець тане в роті. Загалом, виходить дуже смачне і ароматне печеня по-домашньому!

Покроковий рецепт