Інгредієнти
Сердечка курячі – 300 г | |
Картопля – 500 г | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Морква – 1 шт. | |
Рослинне масло – 2-3 столові ложки | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за бажанням і смаком | |
Сметана – 3 столові ложки | |
Прованські трави – 1 чайна ложка |
Як приготувати Печеня з курячими сердечками і картоплею
Покроковий рецепт
Сердечка розріжте навпіл, почистіть, промийте.
Обсмажте курячі сердечка на олії до рум’яності.
Картоплю почистіть, наріжте невеликими кубиками. Закиньте в сковороду до сердечком. Готуйте до напівготовності, накривши кришкою.
Потім додайте дрібно порізану цибулю, моркву, сметану, сіль, чорний мелений перець і суміш прованських трав. Тушкуйте під кришкою до готовності картоплі.
Приємного апетиту!