Печеня з курячими сердечками і картоплею

Печеня з курячими сердечками і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Сердечка курячі – 300 г
Картопля – 500 г
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Морква – 1 шт.
Рослинне масло – 2-3 столові ложки
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за бажанням і смаком
Сметана – 3 столові ложки
Прованські трави – 1 чайна ложка

Як приготувати Печеня з курячими сердечками і картоплею

Покроковий рецепт

Сердечка розріжте навпіл, почистіть, промийте.

Обсмажте курячі сердечка на олії до рум’яності.

Картоплю почистіть, наріжте невеликими кубиками. Закиньте в сковороду до сердечком. Готуйте до напівготовності, накривши кришкою.

Потім додайте дрібно порізану цибулю, моркву, сметану, сіль, чорний мелений перець і суміш прованських трав. Тушкуйте під кришкою до готовності картоплі.

Приємного апетиту!