Печериці, тушковані в сметані

Печериці, тушковані в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі інгредієнти.

Нарізаємо гриби – пластинами або кубиками, з розрахунком на те, що після обжарювання волога випарується, шматочки зменшаться в розмірі. Рубаємо зелень, цибуля, часник за бажанням.

У розігріту сковороду наливаємо масло, додаємо спеції. Порада: максимальна користь від спецій буде, якщо засипати їх у розігріту олію.

Через пару секунд після додавання спецій, відразу викладаємо гриби, обсмажуємо 4-5 хвилин на середньому вогні.

Додаємо 1 ст. л. сметани, за бажанням, розбавляємо 1 ст. л. води. Потрібно мати на увазі, що гриби дають багато вологи, тому потрібної консистенції можна домогтися і без води.

Додаємо зелень і тушкуємо під закритою кришкою 7-10 хвилин.

Приємного апетиту!