Готуємо всі інгредієнти.
Нарізаємо гриби – пластинами або кубиками, з розрахунком на те, що після обжарювання волога випарується, шматочки зменшаться в розмірі. Рубаємо зелень, цибуля, часник за бажанням.
У розігріту сковороду наливаємо масло, додаємо спеції. Порада: максимальна користь від спецій буде, якщо засипати їх у розігріту олію.
Через пару секунд після додавання спецій, відразу викладаємо гриби, обсмажуємо 4-5 хвилин на середньому вогні.
Додаємо 1 ст. л. сметани, за бажанням, розбавляємо 1 ст. л. води. Потрібно мати на увазі, що гриби дають багато вологи, тому потрібної консистенції можна домогтися і без води.
Додаємо зелень і тушкуємо під закритою кришкою 7-10 хвилин.
Приємного апетиту!