Дане блюдо я змішала з гречаною кашею і вона заграла новими фарбами. Так само досить корисний склад.
Інгредієнти
Печериці – 370 гр | |
Сметана – 2 ст. л | |
Цибулина – 1 шт | |
Петрушка – 70 гр | |
Вода – 40 мл | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком |
Дуже смачне доповнення до каш і пасти. Тушковані печериці з цибулею і петрушкою будуть відмінним вечерею. Якщо ви не знаєте, що приготувати спробуйте цей рецепт.Даний рецепт відмінно підійде для домашнього вечері по сімейному. Плюс його в тому, що він бюджетний, корисний і швидкий у приготуванні. Гриби можна використовувати як свіжі, так і заморожені. Можна замість цибулини використовувати зелену цибулю.
Покроковий рецепт
Моєму гриби і петрушку. Чистимо і нарізаємо гриби. Обсмажуємо їх періодично помішуючи, поки з ним не вийде вся рідина.
Після ріжемо й додаємо цибулю обсмажуючи на невеликому вогні 3-4 хвилини, до рум’яного кольору. Нарізаємо петрушку,додаємо її, сметану і трохи водички (40 мл).
Тушкуємо 3 хвилинки, перекладаємо в порціонну тарілки. Подаємо і приємного апетиту!