Помийте і розморозьте печінку.
Крупно поріжте печінку і відбийте.
Розріжте на порційні шматочки.
Перекладіть печінка в миску і додайте часник, солодкий перець, крохмаль, сіль і рослинне масло.
Добре перемішайте і дайте настоятися 20 хвилин.
Потім обсмажте шматочки печінки з усіх сторін на сковороді до появи золотистої скоринки.
Обсмажені шматочки перекладіть в іншу сковороду або сотейник.
Злегка обсмажте цибулю і покладіть його зверху печінки.
Приготуйте соус. Для цього змішайте томатну пасту, мед і соєвий соус.
Отриману суміш залийте окропом, розмішайте.
Отриманий соусом полийте печінку і залиште гаситися на чверть години.
Готову печінку подавайте з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!