Печінка в медовому соусі

Печінка в медовому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Помийте і розморозьте печінку.

Крупно поріжте печінку і відбийте.

Розріжте на порційні шматочки.

Перекладіть печінка в миску і додайте часник, солодкий перець, крохмаль, сіль і рослинне масло.

Добре перемішайте і дайте настоятися 20 хвилин.

Потім обсмажте шматочки печінки з усіх сторін на сковороді до появи золотистої скоринки.

Обсмажені шматочки перекладіть в іншу сковороду або сотейник.



Злегка обсмажте цибулю і покладіть його зверху печінки.

Приготуйте соус. Для цього змішайте томатну пасту, мед і соєвий соус.

Отриману суміш залийте окропом, розмішайте.


Отриманий соусом полийте печінку і залиште гаситися на чверть години.


Готову печінку подавайте з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!