Печінкова запіканка з кабачків і баклажанів

Печінкова запіканка з кабачків і баклажанів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спробувавши печінкову запіканку з овочами ви навіть не відразу здогадаєтеся з чого вона приготована

Інгредієнти

Печінка куряча – 500 гр.
Яйця – 3 шт.
Кабачок – 2 шт.
Баклажан – 1 шт.
Перець болгарський – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Сіль – за смаком

Як приготувати Печінкова запіканка з кабачків і баклажанів

Не всі люблять печінку, але вона є корисним продуктом, який багатий білком, залізом, вітамінами групи В і корисним холестерином. Але як же її є, якщо смак продукту не подобається. Просто потрібно її правильно приготувати. Я пропоную запіканку з курячої печінки з овочами. Овочів багато, баклажани, болгарський перчик, кабачок, морковочка… Так що смак печінки заглушається і виходить дуже смачне блюдо!

Покроковий рецепт

1. Підготуйте всі овочі. Помийте їх. Цибулю, моркву, кабачки і баклажани очистіть від шкірки, болгарський перець від насіння.

2. Моркву натерти на крупній тертці. Всі інші порізати кубиками.


3. Спочатку обсмажити цибулю, потім додати моркву. Коли цибулю з морквою трохи обсмажаться, до них додати інші овочі. Накрити кришкою і тушкувати до готовності, і поки вся рідина не випарується.


4. Курячу печінку змолоти на м’ясорубці. Додати до неї яйця і перемішати.

5. Коли овочі трохи охолонуть додати їх у печінку. Посолити.


6. Вилити у форму, змащену рослинним маслом. І запекти в духовці при 180 градусах 30-35 хвилин.