Печінкові котлети з морквою

Печінкові котлети з морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печінкові котлети з овочами – це смачне, ситне і дуже ароматне блюдо. Така закуска відмінно підійде як доповнення до овочевого асорті або салатів. Котлети з печінки м’які, просочені засмажкою з овочів, без вираженого печінкового смаку. Такий варіант відмінно підійде тим, хто не дуже любить страви з печінки, так її смак у таких котлетки не настільки яскраво виражений. Також, можна готувати таке блюдо дітям, запікаючи такі котлети в духовці. Куряча печінка є найкращим інгредієнтом для котлеток з печінки, так як вона максимально позбавлена гіркоти. Якщо все ж побоюєтеся – замочіть печінка в молоці на пару годин. Для більш швидкого позбавлення від гіркоти, просто обдайте печінку окропом.

Готову страву варто подавати з пилу й жару разом з соусами на основі сметани.

Покроковий рецепт