Печінкові котлети з морквою

Печінкові котлети з морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для котлеток. Промити і очистити від плівок курячу печінку. Почистити овочі.

Крупно натерти очищену морквину і нашаткувати дрібними кубиками цибулю.

Обсмажити моркву з цибулею до напівготовності.

Печінку нарізати кубиками середнього розміру.

В окремій ємності змішати нарізану печінку, крохмаль, яйце, перець, спеції і сіль.

Додати охолоджену засмажку. Дати постояти пару хвилин, потім обсмажити котлетки з печінки на сковорідці.

Готові печінкові котлети подавати гарячими з овочами і сметанним соусом. Приємного апетиту!