Печінковий паштет з курячої печінки

Печінковий паштет з курячої печінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряча печінка настільки ніжна, що печінковий паштет просто тане у роті.

Інгредієнти

Куряча печінка – 500гр
Морква – 250 гр
Цибуля – 250гр
Масло рослинне – 100мл
Масло вершкове – 100гр
Сіль, перець – за смаком

Як приготувати Печінковий паштет з курячої печінки

Печінковий паштет – це незамінна закуска, його можна їсти намазуючи на хліб, роблячи рулетом, варіацій на тему використання печінкового паштету дуже багато. В моїй родині це практично, основне блюдо. Особливо полюбився паштет з курячої печінки. Готується просто, не прикладаючи великих зусиль. Спробуйте, і я впевнена, що цей рецепт закріпиться у Вашій кулінарній книзі.

Покроковий рецепт

Готуємо продукти. Курячу печінку промити, просушити. Цибулю і моркву очистити від шкірки і нарізати великими шматочками.

Тушкувати до напівготовності цибулю з морквою, потім додати курячу печінку, і тушкувати під кришкою ще хвилин 15.

Після того як печінка з овочами буде готові, охолодити і перекласти її в блендер.

Збивати блендером до пастоподібної маси. Коли ми отримаємо однорідну суміш паштету, дістаємо її (суміш) з чаші блендера, перекладаємо в жароустойчивую посуд і зверху заливаємо розтопленим, вершковим маслом. І, відправляємо наш печінковий паштет на 30-35 хв при температурі 180 в духовку. Печінковий паштет з курячої печінки можна їсти вже і після збивання блендером, але якщо пропекти його, то смак виходить більш ніжним.
Приємного Вам апетиту!