Печінковий рулет з яйцем в рукаві

Печінковий рулет з яйцем в рукаві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Новорічний ковбасний рулет з печінки і яєць. Бюджетне і незвичайне блюдо на свята.

Інгредієнти

Печінка індика або курки – 2 кілограми Можна взяти будь-яку печінку птиці. Так рулет буде ніжніше і без стороннього запаху.
Яйця – 10 штук
Білий хліб або батон – 5 скибок
Манна крупа – 3 столові ложки
Зелень – за смаком
Сіль, перець – за смаком
Молоко – 1 стакан

Як приготувати Печінковий рулет з яйцем в рукаві

Дуже цікава і нескладна в приготуванні закуска на новорічний стіл. Блюдо виходить дуже ніжне, з вершковим смаком. Маленькі діти навіть не помітять, що в рулеті є печінка.

Покроковий рецепт

Печінку вимити і видалити всі плівочки. Порізати на дрібні кубики.

Зварити кілька яєць круто. Порізати на дрібні кубики, і перемішати з печінкою.

Залити суміш сирими яйцями, і ретельно перемішати.



Хліб розмочити в молоці, і вибрати м’якуш. Додати в печінкову суміш і добре перемішати.
Додати манку, і довести до консистенції рідкого тіста.
Посолити і поперчити, додати зелень.


Взяти рукав для запікання домашньої ковбаси. Можна взяти кишки для ковбас і паштетів.
Кондитерським пакетом видавити паштет в рукав, і щільно перев’язати ниткою.

Поставити велику каструлю з водою на великий вогонь. Після закипання опустити ковбаски в окріп і варити на повільному вогні.
Через 40 хвилин дістати паштет, і заховати в прохолодне місце для повного остигання в місці з плівкою.

Дістати з рукава тільки перед подачею на стіл.
Закуску подавати охолодженої.