Новорічний ковбасний рулет з печінки і яєць. Бюджетне і незвичайне блюдо на свята.
Інгредієнти
Печінка індика або курки – 2 кілограми Можна взяти будь-яку печінку птиці. Так рулет буде ніжніше і без стороннього запаху. | |
Яйця – 10 штук | |
Білий хліб або батон – 5 скибок | |
Манна крупа – 3 столові ложки | |
Зелень – за смаком | |
Сіль, перець – за смаком | |
Молоко – 1 стакан |
Дуже цікава і нескладна в приготуванні закуска на новорічний стіл. Блюдо виходить дуже ніжне, з вершковим смаком. Маленькі діти навіть не помітять, що в рулеті є печінка.
Покроковий рецепт
Печінку вимити і видалити всі плівочки. Порізати на дрібні кубики.
Зварити кілька яєць круто. Порізати на дрібні кубики, і перемішати з печінкою.
Залити суміш сирими яйцями, і ретельно перемішати.
Хліб розмочити в молоці, і вибрати м’якуш. Додати в печінкову суміш і добре перемішати.
Додати манку, і довести до консистенції рідкого тіста.
Посолити і поперчити, додати зелень.
Взяти рукав для запікання домашньої ковбаси. Можна взяти кишки для ковбас і паштетів.
Кондитерським пакетом видавити паштет в рукав, і щільно перев’язати ниткою.
Поставити велику каструлю з водою на великий вогонь. Після закипання опустити ковбаски в окріп і варити на повільному вогні.
Через 40 хвилин дістати паштет, і заховати в прохолодне місце для повного остигання в місці з плівкою.
Дістати з рукава тільки перед подачею на стіл.
Закуску подавати охолодженої.