Печінковий суфле

Печінковий суфле – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печінку можна брати будь-яку, я використовувала яловичу, але з курячої буде ще ніжніше.

Інгредієнти

Печінка яловича (можна будь-яке) – 500 гр
яйця – 2 шт
цибуля – 1 шт
морква – 1
молоко – 100 мл
борошно кукурудзяне – 8 ст. л. з гіркою
сіль, перець – за смаком

Як приготувати Печінковий суфле

Дуже просто готується, скоринка зовні, але ніжний і м’який усередині.

Покроковий рецепт

Печінку попередньо замочити у воді на 15-20 хв. Почистити від трубок і порізати.

Почистити і порізати цибулю і моркву




Перемолоти печінку, цибулю і моркву через м’ясорубку або блендер. Яйця збити з молоком і перемішати з фаршем з печінки.

Додати борошно, можна пшеничне, але я використовувала кукурудзяну, вона як мені здається, ніжніше і не ущільнює структуру.


Додати сіль, перець. Змастити форму маслом і випікати в духовці при температурі 200 градусів 40 хвилин.


Дивуємося і не стримуємо захват від приготовленого страви.
Прятного апетиту!