Печінку можна брати будь-яку, я використовувала яловичу, але з курячої буде ще ніжніше.
Інгредієнти
Печінка яловича (можна будь-яке) – 500 гр | |
яйця – 2 шт | |
цибуля – 1 шт | |
морква – 1 | |
молоко – 100 мл | |
борошно кукурудзяне – 8 ст. л. з гіркою | |
сіль, перець – за смаком |
Дуже просто готується, скоринка зовні, але ніжний і м’який усередині.
Покроковий рецепт
Печінку попередньо замочити у воді на 15-20 хв. Почистити від трубок і порізати.
Почистити і порізати цибулю і моркву
Перемолоти печінку, цибулю і моркву через м’ясорубку або блендер. Яйця збити з молоком і перемішати з фаршем з печінки.
Додати борошно, можна пшеничне, але я використовувала кукурудзяну, вона як мені здається, ніжніше і не ущільнює структуру.
Додати сіль, перець. Змастити форму маслом і випікати в духовці при температурі 200 градусів 40 хвилин.
Дивуємося і не стримуємо захват від приготовленого страви.
Прятного апетиту!