Печінку можна брати будь-яку, я використовувала яловичу, але з курячої буде ще ніжніше.

Інгредієнти
| Печінка яловича (можна будь-яке) – 500 гр | |
| яйця – 2 шт | |
| цибуля – 1 шт | |
| морква – 1 | |
| молоко – 100 мл | |
| борошно кукурудзяне – 8 ст. л. з гіркою | |
| сіль, перець – за смаком | 
Дуже просто готується, скоринка зовні, але ніжний і м’який усередині.
Покроковий рецепт

Печінку попередньо замочити у воді на 15-20 хв. Почистити від трубок і порізати.

Почистити і порізати цибулю і моркву

                
                
                
Перемолоти печінку, цибулю і моркву через м’ясорубку або блендер. Яйця збити з молоком і перемішати з фаршем з печінки.

Додати борошно, можна пшеничне, але я використовувала кукурудзяну, вона як мені здається, ніжніше і не ущільнює структуру.

                
Додати сіль, перець. Змастити форму маслом і випікати в духовці при температурі 200 градусів 40 хвилин.

                
Дивуємося і не стримуємо захват від приготовленого страви.
                Прятного апетиту!
