Печінковий суфле

Печінковий суфле – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже просто готується, скоринка зовні, але ніжний і м’який усередині.

Покроковий рецепт

Печінку попередньо замочити у воді на 15-20 хв. Почистити від трубок і порізати.

Почистити і порізати цибулю і моркву




Перемолоти печінку, цибулю і моркву через м’ясорубку або блендер. Яйця збити з молоком і перемішати з фаршем з печінки.

Додати борошно, можна пшеничне, але я використовувала кукурудзяну, вона як мені здається, ніжніше і не ущільнює структуру.


Додати сіль, перець. Змастити форму маслом і випікати в духовці при температурі 200 градусів 40 хвилин.


Дивуємося і не стримуємо захват від приготовленого страви.
Прятного апетиту!