Печінковий торт з курячої печінки з морквою

Печінковий торт з курячої печінки з морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі необхідні продукти. Печінку ретельно промиваємо, замочуємо водою на 20 хвилин.


Зливаємо воду з печінки і ще раз ретельно промиваємо продукт водою. За допомогою блендера збиваємо курячу печінку в однорідну масу.

Додаємо в суміш сіль за смаком і перемішуємо масу.

Розбиваємо 3 яйця і збиваємо масу до однорідності.

У готову суміш додаємо 4 столові ложки борошна, попередньо просіяного. Вимішуємо масу до однорідності так, щоб у печінковому тесті не залишилося грудочок.

На добре розігріту сковорідку додаємо олію і обсмажуємо коржі з двох боків до появи гарної скоринки. Залишаємо коржі остигати.


Готуємо начинку. Очищену цибулю дрібно нарізаємо і викладаємо на розігріту сковорідку, обсмажуємо до золотистого кольору.

Натираємо моркву на крупну тертку і дожариваємо разом з цибулею. Начинку солимо і перчимо за смаком. Даємо її можливість охолонути.

Після того, як коржі і морквяно-цибульна начинка охололи, починаємо збирати торт. Кожен корж змащуємо тонким шаром майонезу і викладаємо начинку. Поступово збираємо всі коржі між собою.

Повністю зібраний торт прикрашаємо зеленню. Даємо трохи настоятися протягом не менше 3х годин. Подавати можна як холодним, так і розігрітим. Приємного апетиту!