Печінковий торт з печінки

Печінковий торт з печінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основа нашого торта – це куряча печінка. Промиваємо її, видаляємо прожилки, прокручуємо через м’ясорубку. Додаємо в отриману масу пару сирих курячих яйця, борошно, спеції (сіль і мелений перчик).

Інгредієнти, що знаходять в мисці, ретельно вимішуємо.

В отриману масу підливаємо трохи молока, ще раз добре перемішуємо інгредієнти до отримання однорідної печінкового тесту для коржів.

У невелику сковорідку вливаємо олію, підігріваємо його. Починаємо піч печінкові коржі. Із запропонованого кількості інгредієнтів виходить 9-10 коржів.

Паралельно з випічкою коржів займемося приготуванням намазки. Морква промиваємо, очищаємо, подрібнюємо на крупній тертці. Цибуля просто рубаємо. Овочеву нарізку викладаємо в рослинне масло, тушкуємо до м’якості, потім охолоджуємо.

Починаємо збирати печінковий торт. Корж змащуємо майонезом, викладаємо пару ложок пасерування з моркви і цибулі, теж розмазуємо по поверхні коржа.

Таким чином формуємо два торта. Верх торта присипаємо натертим сиром, порубаним зеленою цибулькою.

Угощаемся на здоров’я печінковим тортом!