Перекрутити печінку через м’ясорубку або подрібнити блендером, попередньо зрізавши жилки, плівку не знімаємо.
Додати до печінки яйце, молоко, посолити і поперчити. Всю суміш добре збити віночком.
Додаємо борошно і продовжуємо вимішувати, вливаємо ложку рослинної олії. Тісто має вийде, як на млинці, не густе.
На прогріту з рослинною олією сковорідку виливаємо порцію тіста і смажимо з двох сторін по 2 хвилинки наші коржики.
Збираємо наш торт. Попередньо в майонез додаємо натертий часник і перемазываем по черзі печінкові млинці.
Одне яйце зварити і зверху на останній промазанный корж потерти його на дрібній тертці. Дати просочитися мінімум пів години в холодильнику, але в ідеалі ніч.
Приємного апетиту!