Печінковий торт з яловичої печінки

Печінковий торт з яловичої печінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Святковий салат з печінки у вигляді торта. Цей салат стане родзинкою на вашому столі.

Інгредієнти

печінка яловича – 300 гр.
цибуля – 1 шт.
морква – 1 шт.
майонез – 200 гр.
борошно – 1 склянка
спеції – за смаком

Як приготувати Печінковий торт з яловичої печінки

Навіть ті, хто не люблять печінку, повинні спробувати цей салат. Ну дуже смачний.

Покроковий рецепт

За допомогою блендара печінку потрібно збити. Посолити і додати склянку борошна, постійно помішуючи до тих пір, поки не вийде консистенції для випікання млинців.


Печінковий тісто влити на сковороду і випікати з двох сторін, як млинець.

Для приготування начинки потрібно обсмажити подрібнені цибулю і моркву.

Потім печінковий млинець змастити майонезом, викласти зверху начинку і наступний млинець. Таким чином один торт повинен складатися з п’яти печінкових млинця.

Останній шар змастити майонезом і прикрасити свіжою зеленню. Торт – салат готовий!