Включити духовку, встановити в ній температуру до 160 градусів, після цього приготувати тісто для горіхових біскотті. Для цього просіяти в миску середнього розміру борошно, додати за смаком сіль, насипати розпушувач, всі ці сухі компоненти ретельно перемішати.
Підготувати невелику каструльку, викласти в неї крупно нарізане вершкове масло, розтопити його на тихому вогні.
У вільну ємність насипати цукровий пісок, додати сирі жовтки, мед і курячі яйця, збити блендером все. Додати поступово розтоплене масло, продовжити процес збивання.
Пересипати в цю ж посуд суміш з сипучих інгредієнтів, насипати очищені цілі горішки, а також сушену ягоду (можна використовувати вишню або журавлину). Влити ваніль, перемішати все так, щоб вийшло круте тісто.
Папером для запікання самого підходящого розміру застелити дно великого листа з низькими бортиками. На робочу поверхню столу викласти ароматне тісто, з нього сформувати п’ять овальних ковбасок невеликого розміру.
Перекласти ці заготовки на деко і хвилин на двадцять відправити в духовку, як тільки горіхова випічка буде готова, не варто чекати, коли вона охолоне. Свіжоприготовані гарячі горіхові ковбаски потрібно нарізати скибочками навскоси.
Перекласти на сухий чистий деко зрізом вгору і відправити в духовку ще хвилини на три.
Ось тепер ароматне горіхове печиво біскотті з ягодою готово. Подавати до столу. Приємного чаювання!