Печиво – хрумкі горішки зі згущеним молоком

Печиво – хрумкі горішки зі згущеним молоком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт печива – горішки зі згущеним молоком, за якою завжди готувала моя бабуся в дитинстві. Для даного рецепту горішків потрібна спеціальна форма – горішниця. Розкрию деякі секрети приготування… Тісто має вийде густе і в’язке (але не як на лід), м’яке. Білки для приготування тіста краще збити міксером… і швидше, ніж віночком і тісто виходить більш легким.

Форму для горішків потрібно змащувати лише на самому початку випічки. Випечене тісто для горішків виходить розсипчастим і хрустким. Заготовки для горішків можна зробити заздалегідь і начинити, коли вам буде зручно. Горішки можна наповнити заварним кремом вершковим кремом, джемом, вареним згущеним молоком, можна в начинку покласти по горішку… Згущене молоко беріть перевірене або придбайте відразу варене згущене молоко.

Покроковий рецепт