Дивовижний десерт – печиво з шматочками шоколаду – стане прикрасою будь-якого чаювання! Хрустке печиво приваблює своїм смаком і зовнішнім виглядом!

Інгредієнти
| Масло вершкове – 80 гр | |
| Цукор – 1 склянка | |
| Борошно – 1,5 склянки | |
| Яйце – 2 шт. | |
| Сода – 0,5 ч. ложки | |
| Ванілін – за смаком | |
| Шоколад – 80 гр |
Готувати печиво будемо на основі вершкового масла, яке попередньо слід дістати з полиці холодильника, щоб воно стало м’яким при природній кімнатній температурі. Крім масла в рецепті використовується цукровий пісок, курячі яйця, борошно і шоколад. Шоколад, в принципі, можна взяти будь – у нас в рецепті звичайний молочний. Для випічки печива потрібно деко і спеціальна пергаментний папір.
Покроковий рецепт

Приступаємо до випічки печиво з шматочками шоколаду. У миску викладаємо розтоплене олію. Підсипаємо до нього весь цукровий пісок, розбиваємо курячі яйця.

Інгредієнти, що знаходяться в мисці, потрібно тепер як слід перемішати, а точніше – перетерти. Виходить ось така солодка маса.

У неї просіваємо борошно разом з содою. Додаємо ванілін за своїм смакової переваги. Шоколад ділимо на дрібні шматочки, які теж відправляємо в миску.

Перемішуємо. Тісто для печива готово.

Включаємо духовку. Температурний режим виставляємо на 190 градусів. Формуємо з тіста печиво, яке викладаємо на застелений пергаментом деко на відстані один від одного не менше 5-7 див.

Печиво випікаємо 15-20 хвилин, охолодити, знімаємо з дека і подаємо з улюбленими напоями!
