Пельмені з бараниною і свининою

Пельмені з бараниною і свининою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачні пельмені з начинкою з баранини і свинини можна подати до святкового застілля. Дізнайтеся подробиці готування в нашому рецепті.

Інгредієнти

Тісто пельменний – 300 гр
Баранина – 200 гр
Свинина – 200 гр
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
Вершки жирні – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком

Як приготувати Пельмені з бараниною і свининою

Для приготування домашніх пельменів замісити тісто можна з вашим улюбленим рецептом. Для начинки крім основних інгредієнтів – баранини і свинини – нам також потрібно цибуля ріпчаста, трохи вершків, спеції. Починаємо готувати.

Покроковий рецепт

Баранину і свинину нарізаємо шматочками. Поміщаємо по черзі м’ясні шматочки в чашу м’ясорубки і прокручуємо. Отриманий фарш прокручуємо ще раз.

До отриманої м’ясного фаршу додаємо цибулю. Для соковитості рекомендується його подрібнити на дрібній тертці. До інгредієнтів також додати вершки і спеції.

Добре перемішуємо інгредієнти. Начинка для домашніх пельменів готова. Приступаємо до ліплення.

Тісто розгортаємо в тонкий пласт. З пласта вирізаємо кулінарним кільцем або склянкою круглі заготовки для пельменів.

Викладаємо на заготовки м’ясну начинку (приблизно по чайній ложці).

Скріплюємо краю. Пельмені готові до варінні або до заморожування.

Ми пельмені з бараниною і свининою відварили. Пригощайтесь на здоров’я!