Смачні пельмені з начинкою з баранини і свинини можна подати до святкового застілля. Дізнайтеся подробиці готування в нашому рецепті.
Інгредієнти
Тісто пельменний – 300 гр | |
Баранина – 200 гр | |
Свинина – 200 гр | |
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт. | |
Вершки жирні – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком |
Для приготування домашніх пельменів замісити тісто можна з вашим улюбленим рецептом. Для начинки крім основних інгредієнтів – баранини і свинини – нам також потрібно цибуля ріпчаста, трохи вершків, спеції. Починаємо готувати.
Покроковий рецепт
Баранину і свинину нарізаємо шматочками. Поміщаємо по черзі м’ясні шматочки в чашу м’ясорубки і прокручуємо. Отриманий фарш прокручуємо ще раз.
До отриманої м’ясного фаршу додаємо цибулю. Для соковитості рекомендується його подрібнити на дрібній тертці. До інгредієнтів також додати вершки і спеції.
Добре перемішуємо інгредієнти. Начинка для домашніх пельменів готова. Приступаємо до ліплення.
Тісто розгортаємо в тонкий пласт. З пласта вирізаємо кулінарним кільцем або склянкою круглі заготовки для пельменів.
Викладаємо на заготовки м’ясну начинку (приблизно по чайній ложці).
Скріплюємо краю. Пельмені готові до варінні або до заморожування.
Ми пельмені з бараниною і свининою відварили. Пригощайтесь на здоров’я!