Перець фарширований фаршем і рисом

Перець фарширований фаршем і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сам по собі болгарський перець дуже барвистий овоч, завдяки цьому таке блюдо може прикрасити святковий стіл. Особливо якщо використовувати різнокольорові плоди як це роблю я.

Покроковий рецепт

Почнемо з приготування начинки. Поріжемо м’ясо і цибулю на шматочки.

Прокручуємо їх на м’ясорубці і додаємо у фарш сіль, чорний перець і подрібнений часник.

Далі відварюємо трохи рису до напівготовності, зливаємо воду і даємо йому охолонути.

Нарізаємо овочі для підливи.

Приступаємо до роботи з самим перцем. Обрізаємо плодоніжки, вичищаємо все зайве всередині і промиваємо.

Наступним кроком висипаємо остиглий рис у фарш, перемішуємо і начиняємо їм наші перчики, утрамбовуючи начинку, що б не виникало порожнечі.

Обсмажуємо цибулю з морквою на сковороді або якщо готуєте в казані як я, відразу в ньому.

Викладаємо на обсмажені овочі перець, намагаємося ставити його вертикально в один ряд і заливаємо водою. Після того як закипить, зменшуємо газ.

Додаємо томатну пасту, сметану і лавровий лист. Готуємо близько години на повільному вогні.

Страва готова! Подаємо гарячим з підливою!