До реалізації вам, дорогі господині, пропонується ситна і смачна каша з перлової крупи. Крупа доповнено куркою і овочами. Готуйте із задоволенням.
Інгредієнти
Куряче філе – 300 гр | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт. | |
Масло рослинне – 40 мл | |
Крупа перлова – 1 ст. | |
Вода – 3 ст. | |
Зелень – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком |
Для того, щоб до обіднього перекусу приготувати перлову кашу з куркою, слід заздалегідь підготувати крупу. Перловку потрібно добре промити, перекласти в миску і залити на кілька годин холодною водою. Цей процес помітно скоротить варіння каші. Інші подробиці рецепта – у нас в описі.
Покроковий рецепт
Починаємо готувати кашу з перлової крупи. Очищаємо моркву і цибулю. Подрібнюємо моркву для каші з допомогою терки. Цибуля на обробній поверхні дрібно рубаємо. У каструлю вливаємо заявлена кількість рослинного масла. Перекладаємо в підігріте масло подрібнені овочі. Починаємо пасерувати.
Паралельно з обсмаженням моркви і цибулі нарізаємо невеликими шматочками куряче філе. Перекладаємо подрібнену курятину до овочів в каструлю. Солимо, перемішуємо.
Шматочки курячого філе тушкуємо разом з овочами приблизно 10 хвилин. Іноді інгредієнти перемішуємо лопаткою.
Перекладаємо в каструлю підготовлену перлову крупу, зливши з неї воду і ще раз добре промивши.
Заливаємо вміст кип’яченою водою, солимо за смаком. Можна додати улюблених спецій.
Під кришкою тушкуємо кашу з перловки з куркою до повної готовності всіх інгредієнтів.
Готове блюдо в кінці приготування присипаємо подрібненою зеленню.
Угощаемся на здоров’я!