Морквину для підливи очистимо і подрібнити, скориставшись теркою. Половинку лука (одна частина йде для фаршу) наріжемо дрібними шматочками. Підготовлені подрібнені овочі викладаємо в розігріте рослинне масло, починаємо пасерувати.
До моркви і цибулі додаємо подрібнений кубиками солодкий болгарський перчик. Продовжуємо пасерувати овочі спільно.
Коли овочева нарізка стане м’якою, додаємо борошно, томатний соус, майонез. Заливаємо кип’яченою водою. Присаливаем. Тушкуємо близько 7 хвилин.
За цей час з м’ясного фаршу сформувати фрикадельки. Відправляємо фрикадельки в овочеву підливу. Варимо до готовності.
В кінці присипаємо підливу з овочів з м’ясними фрикадельками зеленню (замороженої, сушеної або свіжої).
Приємного всім апетиту!