Дуже соковите і смачне блюдо, а також пікантне й ароматне. Можна подавати як на свято, так і на щоденну сімейну вечерю.

Інгредієнти
| Яловичина (філейна частина) – 500 гр. | |
| Сир твердий – 200 гр. | |
| Цибуля ріпчаста – 2 шт. | |
| Ананаси консервовані – 1 банку | |
| Олія оливкова – 3 столові ложки | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець чорний мелений – 1 чайна ложка | |
| Перець чилі мелений – 1 чайна ложка | |
| Майонез – 5-7 столових ложок |
Яловичина, якщо це філейна частина, готується досить швидко, виходить дуже соковита і ароматна. Не вимагає витрат часу. Інгредієнти легко знайти на будь-якому ринку або в магазині.отб
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування пікантною запеченої яловичини з ананасом.



М’ясо порізати на пластинки, відбити, посолити, посипати чорним меленим перцем, добре втерти руками і залишити маринуватися на 15 хвилин.

Цибулю порізати півкільцями.

Форму для запікання полити оливковою олією, викласти цибулю і ще збризнути оливковою олією.



На цибулю викласти замариноване м’ясо, змастити його майонезом, потім посипати червоним перцем чилі. Запікати близько 20 хвилин при 160 градусах, потім збільшити температуру до 200 градусів і запікати ще 15 хвилин.

Сир натерти на крупній тертці.


На м’ясо викласти ананаси, посипати сиром і запікати ще 15 хвилин при 200 градусах.




Блюдо готове. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
